Review of Belgium escort girls

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-01-2022

The goddess of love and beauty. Good communication, like you're with your girlfriend. She is in no hurry at all and she wants please you in every way !! Highly recommended !!!
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-01-2022

Here you will find a goddess with long legs, perfect figure and everything natural. She started with a perfect blowjob (honestly she did the best blowjob that I have ever received), a perfect 69 where I could lick her sweet and tasty pussy which just drove me crazy! While we were fucking I could feel her tight and perfect pussy. I could have been licking his clitoris doing a 69 forever!! am

Do not lose your time and money checking other girls, just call this goddess. Wishing you all the best gorgeous and I hope we can enjoy together soon! fellow
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
24-01-2022

At first I was scared may be she won't be real coz have been scammed alot and am not ready to lose any other money but fortunately I met MONBANG and I a trial convinced me alot I will love you have you one more time MONBANG
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
05-01-2022

Most people choose her because of the anal included service and yes, it is included (and great). But I must say her Blowjob is unique and it was the best I have ever had.
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
27-01-2022

Olivia ended up taking my money first through porno websites and then through PayPal. She never show up neither gave her address. Avoid her as much as you can
  • 27-01-2022
  • Ella
  • Istanbul
  • 7 / 10
  • 9 / 10
  • 10 / 10
  • ludus
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
27-01-2022

Hotel: we all know that hotel (g.p), it was easy to enter with her
Arranging meating: she has great english so ther was no problem
Attitude: very kind and helpfull, never checked clock
Sex: At first i was soo anxious and had a rough week so we had sex for at least 50 minute non-stop during sex she was like a porn star she moaned so great with passion with no doubt she was enjoying sex, anal was so worth i couldn't stop my hips and time to time she made some moves as well which made sex at least 4 fold more great
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
19-01-2022

kız cok tatli cıtı pıtı slim bisey, gögüsleri portakal gibi dipdiri, beni tatmin etmek icin elinden geleni yaptı, yatakta cok aktif, ingilizcesi zayif ama translate uzerinden sorunsuz iletisim kurduk, dans etmeyi cok seviyor cok guzel öpusuyor, her yerini öptüm ben de, uzun süreli bu isi yapmiyor sanirim, kollarımdayken keske benim olsa dedim tüm kalbimle love
ikimiz birlikte orgazm olduk, anlatmak cok zor Anabel ama tek kelimeyle tam bir gfe, kendisi cok narin ve sizler de kibar yaklasin bu kıza, benim kalbimi caldi kesinlikle tekrar tekrar gorusmek
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
22-01-2022

Vücudu çok seksi hatlara sahip, özellikle büyük göğüsleri ve dolgun poposu çok hoşuma gitti ki bir çok pozisyonu bu güzel manzalar eşliğinde yaşadım. Eğer siz de benim gibi göğüs ve dolgun popo seviyorsanız bu kız çok hoşunuza gidecek çünkü yatakta harika bir his sağlıyor yani üzerinizdeki veya altınızdaki kadını tümüyle hissedebiliyorsunuz. Ne zamandır böyle bir güzellik görmemiştim, güzel bir seks deneyimiydi, hem Naomi hem de ajansa çok teşekkür ediyorum, tekrar görüşebilmek dileklerimle tatlım
  • 27-01-2022
  • ANYA
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • TIKKY
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-01-2022

Anya ile dün geceyi beraber geçirdim ve harikaydı. Önce biraz içip çakır keyif olduk ve sonra da muhabbet vs derken tenlerimiz birbirine karıştı. Son zamanlarda seviştiğim ve iyi vakit geçirdiğim en iyi hatunlardan birisi, tecrübesi, güzelliği ve performansı ile her açıdan benden tam puan aldı.
  • 27-01-2022
  • SULE
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Sandman
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-01-2022

Herkese selamlar

Kendisi ile Salı günü öğleden sonra 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. İyiki de gerçekleştirmişim. Normal de bireysel hizmet verenler ile pek görüşme yapmıyorum, Şule Hanımla tanışınca tüm düşüncelerim değişti.
Güzel ve sıcakkanlı bir bayan. İlk girişten ta ki çıkış yaptığım zamana kadar çok ilgili ve alakadar oldu.
Kendinizi evinizde masaj yaptırıyormuş gibi rahat hissediyorsunuz.
Şule Hanım ile görüşmeyene kadar; masaj yaptırıyorum diye kendimi kandırıyormuşum.
İşinin ehli, bir iş ancak bu kadar sevilerek yapılabilir.
Parmaklarının arasında eriyip gidiyorsunuz resmen.
Kendinize ve bedeninize değer veriyorsanız sonunda MUTLU SONLA BİTEN bir masaj istiyorsanız deneyimleyin derim.
  • 27-01-2022
  • Leya
  • Amsterdam
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Gianni81
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

What a fantastic beautiful girl. nI was amazed by her beauty and sexy looks .. very active and fun girl . Long time not see a woman like this , soft skin sexy moves made me horney . nThanks allot babe.
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
27-01-2022

This is a total scammer. I messaged them on Whatsapp to set up a meeting with a girl in Guangzhou. They asked for a 1000 RMB deposit, which I foolishly paid. They never messaged me back with the meeting confirmation or address. They also are running different ads with different numbers and different pictures. They should be totally banned from the site.
Escort Answer:
This is false information. During the entire existence of my profile, there has not been a single bad review. I offered to return the deposit or make a new appointment , to which the client refused and began to blackmail me
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
27-01-2022

This is a total scammer. I messaged them on Whatsapp to set up a meeting with a girl in Guangzhou. They asked for a 1000 RMB deposit, which I foolishly paid. They never messaged me back with the meeting confirmation or address. They also are running different ads with different numbers and different pictures. They should be totally banned from the site.
Escort Answer:
This is false information. During the entire existence of my profile, there has not been a single bad review. I offered to return the deposit or make a new appointment , to which the client refused and began to blackmail me
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

I will confess, I'm in love with this girl from the first minute, Penelope is an exceptional lady that knows how to treat to a man, TOP Services, Beautiful, Erotic body, , Charm, Personality, Skills beyond the expectations, a perfect meeting that I will keep thinking for a few days from now, until I will manage to find some more time to book her for longer meetings. I'm still dreaming every moment that we had, and looking forward to visit you again soon Pinelopa. Thank you so much my love.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-01-2022

Η εμπειρία μου με την Pinelopa ήταν πραγματικά απίστευτη, το κορίτσι ξέρει να κινείτε στο κρεβάτι υπέροχα, απίστευτο κορμί που σε καυλώνει στην στιγμή, πολύ όμορφη και Sexy, υγρό τσιμπούκι με πολύ επαγγελματικό και ερεθιστικό τρόπο που με άφησε άφωνο, στο Sex η κοπέλα ήταν πολύ ενεργή και τέλεια σε κάθε στάση, την συνιστώ σε όλους εσάς που ξέρετε τι ψάχνετε και θέλετε να ζήσετε κάτι πραγματικά ερεθιστικό που θα σας κάνει να τρελαθείτε, αυτό μου συνέβηκε και έμενα με την Pinelopa, ευχαριστώ, και δεσμεύομε να την συναντήσω πολύ σύντομα για άλλη μια φορά!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-01-2022

Beyler hatun tam bir taşşş.Kesinlikle fotoğraftakiyle aynı ve dolgun dudaklar göğüsler o kalça mükemmel.Yaşı daha genç ama ona rağmen yatakta da gayet iyiydi bir saniye boş kalmadık diyebilirim. Ön sevişmeyi uzun tutuyor ve güzel öpüşüyor, bana harika anlar yaşattığı için teşekkür ederim. En kısa zamanda yeniden görüşeceğiz
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
24-01-2022

Με το γραφειο καλη η συνεννοηση και η Ζετα ηρθε στην ωρα που ειχαμε κανονισει. Το ντυσιμο της κομψο και σεξυ, η ολη εικονα της εντυπωσιακη. Απο αναστημα ειναι μετρια αλλα απο σωμα και προσωπο πολυ καλη και το υφος οκ.
Με χαιρετησε με φιλι στο στομα και καθησαμε ενα πενταλεπτο να μιλησουμε για να σπασουμε τον παγο. Η καταληξη ηταν σε φασωμα με βαθια γλωσσοφιλα και χουφτωματα. Εχει καλη αισθηση το βυζι της και γενικα εχει σφιχτο σωμα . Τα φιλια της ηταν καλα και η γενικη της διαθεση θετικη και σεξυ.
Γυμνη ειναι ακομα καλυτερη με δερμα που ειναι πολυ καλο για την ηλικια της.
Της εκανα γλειφομουνι γιατι σε τετοιο μιλφ ειναι κριμα να μην κανεις και μου το ανταπεδωσε με πιπα απαιχτη, βαθια, υγρη και με πολυ αισθημα.
Αρχισαμε σεξ με ιεραποστολικο, συνεχισαμε με gfe διαθεση και ταιριαξαμε απολυτα. Με εσφιγγε μεσα της με τα ποδια και φιλιομασταν συνεχως. Ο δευτερος γυρος πιο τσοντε. Το στησιμο στα τεσσερα πολυ ωραιο και η συμμετοχη παλι καλη. Η ενταση ανεβηκε και ακουστηκαν βογγητα τα οποια δεν θα μπορουσε να διαψευσει κανεις ως μη αληθινα.
Το μουνι της ηταν υγρο και τα χαστουκακια στον κωλο τα γουσταρε.
Σε συνολο αν σκεφτεις τι ειναι αυτο που την κανει να αξιζει κατι περισσοτερο απο τις υπολοιπες θα ελεγα την μοναδικοτητα της στην κατηγορια της. Κρατιεται πολυ καλα και εχει σεξουαλικοτητα που θα την ζηλευαν και οι πιτσιρικες αν την εβλεπαν πανω στο παιχνιδι.
Ποιοτητα λοιπον αλλα και γυναικα που σε λιγα λεει οχι αν οχι σε τιποτα.
  • 26-01-2022
  • EVA
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Oktan12
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-01-2022

Öncelikle selam beyler, evde oturmuş sıkılıyordum ne yapsam diye düşünürken aklıma bu site geldi ve Eva’yı çağırdım. Zamanında geldi. Güzel bir müzik eşliğinde bir şeyler içerek eğlendik önce, her şey çok güzeldi beraber parti yaptık dans ettik, sohbet ettik. Biraz gerilmiştim daha önce ama konuştukça rahatladım ve gerçekten açık konuşmak gerekirse çok hoş ve tatlı bayan. Sıcak, samimi (yatakta da öyle:)). Şansınızı deneyin derim, iyi eğlenceler.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
24-01-2022

Η αφιξη της ακριβως στην ωρα που ειχαμε συμφωνησει. Εχει προηγηθει τηλεφωνημα στο Γκλάμουρ και προετοιμασια εξπρες του χωρου αφου την βρήκα αμεσα διαθεσιμη.
Κανει καλη πρωτη εντυπωση με το χαμογελακι της και το κοιταγμα βαθια στα ματια.
Η κουβεντα μαζι της τετοια που εσπασε ο παγος ευκολα και επεσε και το πρωτο φιλι. Αρχικα μετριες εντυπωσεις για το φιλι αλλα οσα περισσοτερα εδινε τοσο καλυτερη και στην συνεχεια ηταν πληρης η συμμετοχη της με βαθος και γλωσσα.
Εχει ωραιο σωμα πολυ κοντα στις φωτογραφιες της και εκανα πολυ γλυψιμο στα βυζια της που εχουν ωραια αισθηση.
Η ιδια οταν ηρθε η σειρα της επεσε χαμηλα και μου τον πηρε στο στομα δινοντας και εκει φιλια και γλείφοντας και τα παπαρια. Εκανα και εγω σε εκεινη στοματικο, εχει ομορφο μουνι και το ξυριζει τελεια. Οι κινήσεις μου εδειξαν οτι η προσπαθεια μου μετραει και οι καυλες της ηταν φανερες.
Την εστησα με τα ποδια ψηλα και την πηρα δυνατα. Αρχισε τα αναστεναζει και μετα τα βογγητα, της αρεσε που εμπαινα βαθια και δυνατα μεσα της. Το σπερμα την πρωτη φορα το εριξα στην κοιλια της και πηγε αμεσως να πλυθει.
Το μασαζακι που μου εκανε ενδιαμεσα μαζι με την πιπα πολυ ωραιο και ενιωσα ανανεωμενος γρηγορα.
Πολλες στασεις στον δευτερο γυρο και συμμετοχη ακομα καλυτερη. Το μουνι υγρο και τα βογγητα αληθοφανη.
Γενικα δεν μου ειπε σε τιποτα οχι και προσπαθησε να με ευχαριστησει μεχρι το τελος.
Περασα ωραια, ειναι και σαν χαρακτηρας καλος και καλη παρεα
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
11-01-2022

Ημερομηνία ενδεικτική!τρομερή γυναίκα…πέρασα απίστευτα!βυζάρες και τρομερό στοματικό!την συνιστώ φουλ!
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
25-01-2022

Πολύ άσχημα. Ήρθα στην Αθήνα για δύο μέρες. Ήθελα να διασκεδάσω με μια πανέμορφη ομορφιά. Γύρισα στην υπηρεσία των αγγέλων. Επέλεξα το κορίτσι Жанна (το προφίλ της Джанна 684119). Το κορίτσι που έφτασε δεν ήταν αυτό που διέταξα. Το ζήτησε στη φωτογραφία. Είπαν ότι οι φωτογραφίες ήταν ψεύτικες. Και δεν υπάρχει τέτοιο κορίτσι καθόλου. Αλλά πρέπει ακόμα να διασκεδάσετε. Συμφωνήσει. Η Джианна έχει αναφερθεί ότι παρέχει βαθύ λαιμό. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το ήμισυ του πέους λείπει. Νιώθω άρρωστος, πολύ άπειρος. Το πρωκτικό σεξ δεν είναι έτσι. Στο πρόσωπο και το στόμα δεν δίνει σπέρμα. Μια πλήρη απογοήτευση.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

this was my second time with this amazing girl. she is probably the best one available in ankara and even in turkey. she does her very best to make you happy. if you want to spend time with a real girlfriend, she is the best alternative. strongly recommended. you shall not miss such a jewellery.

tr: kesinlikle mukemmel bir kadin. her seyi dogal ve icten. her acidan tatmin ve mutlu olmak icin bu kizi tercih edebilirsiniz. gozleri, saçları ve vucudu mukemmel.
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
25-01-2022

Πολύ άσχημα. Ήρθα στην Αθήνα για δύο μέρες. Ήθελα να διασκεδάσω με μια πανέμορφη ομορφιά. Γύρισα στην υπηρεσία των αγγέλων. Επέλεξα το κορίτσι Jeanne (το προφίλ της Gianna 684119). Το κορίτσι που έφτασε δεν ήταν αυτό που διέταξα. Το ζήτησε στη φωτογραφία. Είπαν ότι οι φωτογραφίες ήταν ψεύτικες. Και δεν υπάρχει τέτοιο κορίτσι καθόλου. Αλλά πρέπει ακόμα να διασκεδάσετε. Συμφωνήσει. Η Gianna έχει αναφερθεί ότι παρέχει βαθύ λαιμό. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το ήμισυ του πέους λείπει. Νιώθω άρρωστος, πολύ άπειρος. Το πρωκτικό σεξ δεν είναι έτσι. Στο πρόσωπο και το στόμα δεν δίνει σπέρμα. Μια πλήρη απογοήτευση.
  • 26-01-2022
  • Eva
  • Heraklion
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Osfp77
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
26-01-2022

The best of the best!! Very Beautiful girl! Very energy in sex! Real GFE. Everything it’s perfect! We are very lucky to come this girl in crete! I Love you baby and I wait you next time! lovelove
Escort Answer:
looking forward to our meeting again:*
Kisses dear
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
24-01-2022

Πριν απο δυο μερες η συναντηση, ακομα φυσιολογικες οι θερμοκρασιες.
Αποφασισα να παρω κοπελα Αφρικανα για αλλαγη μιας και την λευκη σαρκα την εχω συνηθισει πλεον.
Απο το γραφειο δεν θα μπορουσα να ζητησω τιποτα περισσοτερο... Αμεσα έκλεισε το ραντεβου και η κοπελα εκανε την εμφανιση της με μηδενικη καθυστερηση.
Ντυμενη ωραια και με χαμογελο και υφος που εδειχναν νοημοσυνη. Επικοινωνιακη και ευστροφη, ενιωσε ανετα αμεσως και εγω μαζι της σαν να τα ειχαμε ξαναπει.
Η εμφανιση οτι βλεπετε στις φωτογραφιες, ωραιο δερμα και περιποιημενα ακρα.
Προθυμη για gfe απο την αρχη. Τα φιλια της βαθια και με παθος αρκετο ωστε να σκεφτεις οτι δεν θελεις κανονικη σχεση...
Πηρε πρωτοβουλιες στην συνεχεια και κατεληξε να με πιπωνει στον καναπε... Εκανα κινηση για δαχτυλο στο μουνι και δεν αντισταθηκε απλα τον πηρε ακομα πιο μεσα στο στομα της.
Εχει ωραιο σωμα και οταν στηθηκε στα τεσσερα να την γαμησω ο κωλος της ηταν πειρασμος πραγματικος, σκεφτηκα κριμα που δεν τον δινει αλλα και το μουνι της εχει καλη αισθηση μεσα.
Χωρις να φερει αντιρρηση αλλαξε στασεις και τις εκανε ολες με τροπο που να μπαινεις οσο πιο πολυ μεσα της και με ανεση.
Διασκεδαζε και εκεινη το ραντεβου μας οσο εγω και το έδειξε με το σωμα της και με την φωνη της. Ο δευτερος γυρος ειχε μεγαλη διαρκεια και την εκανε να τρεμει απο την καυλα. Στο τελος εμεινε και στην αγκαλια μου μεχρι να ξεκουραστεί και να φυγει. Ηταν ενα γαμησι το οποιο θα θυμαμαι, η κοπελα αξιζει και δευτερο και τριτο ραντεβου.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
24-01-2022

Περιμεναμε κρυο και χιονια οποτε ειπα να κανω κατι οσο προλαβαινω. Ειδα μερικες κοπελες και η Μελισσα μου τραβηξε περισσοτερο το ενδιαφερον.
Στο μυαλο μου ονειρευομουν οτι θα ειναι οπως στις φωτογραφιες αλλα η λαμψη τους ειναι υπερβολικη. Σε καμια περιπτωση δεν απογοητευτηκα, ειναι ομορφη και εξαρχης δειχνει μια διστακτικότητα που φωναζει οτι ειναι αματουρα.
Το σοσιαλ συντομο αλλα καλο και εβγαλε οτι καλυπτε το σωμα της αποκαλυπτοντας ενα κορμι πολυ σεξυ με πολυ ωραια βυζια σιλικονατα που απο την αρχη ειχα καυλωμενες θηλες. Απο κιλα ειναι ιδανικη και το προσωπο με ομορφο και ζεστο χαμογελο.
Στην αρχη ειχα υποψιες οτι το κοριτσι μπορει να ηταν λιγο στεναχωρημενο αλλα στην συνεχεια ολα ηρθαν στα ισα τους.
Μου εκανε αρκετα καλη πιπα με λιγο χερι και γλυψιμο απανοτω στο καυλι. Επιασε και λιγο δουλεια στα αρχιδια και δεν ηθελα τιποτα αλλο για να καυλωσω. Το μουνι της πανετοιμο για το γλείψιμο που ηθελα να της κανω. Της σηκωσα τα ποδια στον αερα και την εκανα να ανατριχιασει απο το γλείψιμο. Μπηκα μεσα και το μουνι της φιλοξενο, υγρο και οσο πρεπει στενο.
Επελεξα ιεραποστολικο αρχικα και κυλισαμε με εκεινη απο πανω οπου μου εδειξε οτι θελει πραγματικα να γαμιεται. Στα τεσσερα ανεχτηκε καλο σφυροκοπημα και τα χυσια τα δεχτηκε με χαρα στο ενισχυμενο βυζι.
Μετα απα πλυσιμο και διαλειμμα αρχισαμε με 69 και γαμησι.
Την πηρα και στα ορθια με τα χερια στον τοιχο, η συμμετοχή πολυ καλη μεχρι το τελος.
Περασα ομορφα και ας μην ειναι φουλ επαγγελματιας, αυτα εχω να πω...
  • 26-01-2022
  • SOL
  • Santorini Island
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • MrBeast
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

She has a warm smile and a good attitude. More beautiful than photos. I don't want to give details, I will keep it for me. She is very active, just perfect. I will definitely meet her againwink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

She is an oasis in a desert. I can't fing these nice girls even in Ankara or Istanbul. Much more beautiful and young then photos. Elegant lady with a tight body and lovely face. Excellent services. One hour passed out like one minute. Wanna see her once again before she leaves Konya. Thanks for agency for fast and satisfactory service.
Önce Cosmo kardeşime iyi işler bol güneşler dilerim. Fotoğrafçıyı tebrik etmek lazım bu kadar güzel kız ancak bu kadar kötü çekilir; bu da bir yetenek. Kız hem güzel, hem sempatik, hem seksi üstelik yarın yokmuş gibi sevişiyor. Böyle kızları Ankara hatta İstanbul'da bulamıyorum. Fırsat bulursam tekrar gideceğim.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-01-2022

She is very friendly, she has very good sense of humor and she can do anything to make you happy. She is a MUST! I will definitely meet her again.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-01-2022

Από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχω συναντήσει. Ομορφο πρόσωπο, ωραίο στήθος, υπέροχα πόδια και κώλος και βελούδινη επιδερμίδα.
Στα του σεξ: σε γενικές γραμμές καλά πέρασα...ανταποκρίνεται σε όλα... Η πίπα της απλά καλή κατά την γνώμη μου.
Ειναι χαμογελαστή, ευγενικη και ευδιαθετη όλη την ώρα.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα.
Escort Answer:
Thanks
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-01-2022

Από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχω συναντήσει. Ομορφο πρόσωπο, ωραίο στήθος, υπέροχα πόδια και κώλος και βελούδινη επιδερμίδα.
Στα του σεξ: σε γενικές γραμμές καλά πέρασα...ανταποκρίνεται σε όλα... Η πίπα της απλά καλή κατά την γνώμη μου.
Ειναι χαμογελαστή, ευγενικη και ευδιαθετη όλη την ώρα.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
26-01-2022

Madem buralara insanları bilgilendirmek için geldik, bunu layığıyla yerine getirelim. Kimse yanlış adreslere uğramasın ve hep en güzel servisi alsınlar. Bu pazarı el birliği ile omuz omuza yükselteceğiz kardeşlerim.

Kızımıza gelirsek eğer kendisi gerçekten ama gerçekten pornstar seviyelerinde. Bunu gönülden rahatlıkla dile getirebiliriz. BJ konusunda kendisi kadar iyisini görmedim. Yakınları mevcut fakat en iyisi kendisi. Fizik güzel, yüz güzel, teknik olağanüstü. Sanırım fiyat performans anlamında en olağanüstü kızımız bu olsa gerek.

You are the best now :) i hope we will meet so many times again. Regards from Hulk :)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
29-12-2021

Selamlar herkese,
Viktoria'yla bir saatlik bir görüşmede hiç sıkılmadım. Çok konuşkan ve kesinlikle hangi konulardan konuşması gerektiğini iyi biliyor. Birkaç dili belirli seviyelerde konuşabiliyor ve diller arasında geçmek zevk verici :)) Buluşmanın başından sonuna kadar çok pozitifti ve güler yüzlüydü. Sevişme sırasında oldukça aktif, hele BJ sırasında kendinden geçiyor. Oldukça seviyor sevdiriyor bu olayı :)) Dudakları oldukça büyük ve öpüşmesi zevkli. Mutlaka bir gün tekrar gideceğim..

Some words in English, dear Viktoria, you are one of the finest that I met on this site. You are clever and very talkative. I really enjoyed the time and the sex we spend from the start to the end. I hope we will meet again one day :))
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

Uzun zamandır böyle bir güzelle buluşmamıştım. Kıyafet seçimi, makyajı, kokusu ve güzelliği ile aklınızı başınızdan alıyor. Her yönüyle elit bir kız, bu yüzden onunla vakit geçirirken kendimi çok özel hissettim. Oral becerileri ile aklımı aldıktan sonra seks konusunda becerilerini de sergiledi ve ne diyeyim, ben bu kızla buluşmadan önce meğerse seks yapmamışım, hayatımda yaşamadığım hazları bana yaşattı. İşini çok iyi yapan ve çok güzel bir kız, gerçekten efsane bir buluşmaydı.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

Bu soğuk havalarda yapabileceğiniz en güzel şey, böyle ateşli bir kızla bir saat geçirmek olsa gerek, resmen güzelliği ve performansı ile yakıyor sizi. Attığı her dil darbesinde içiniz eriyor ve üzerinizde zıpladığını gördüğünüzde vücut ısınız yükseliyor, saçlarından tutup arkasına geçtiğinizde ateşiniz yükseliyor ve hepsinin sonunda keyifle boşaldıktan sonra duşunuza geçip keyif yapıyorsunuz. Bugün gerçekten unutulmazdı ve "en"lerim arasına giren bir gündü.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

Adının neden Geisha olduğunu, aldığınız hizmet sonrasında anlıyorsunuz. İlk saniyeden, son ana kadar sürekli sizinle ilgilenmesi, yaptığı işten zevk alması ve sürekli ilgisini sizin üzerinizde tutması çok güzel. Uzun zamandır böyle bir buluşmam olmamıştı, çok memnun kaldığım ve keyifle ayrıldığım bir saatin ardından hotelden ayrıldım, ayaklarım geri geri gitse de onu tekrar görmenin hayali ile yaşayacağım.
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
26-01-2022

I have visited this lady. She is not girl from the pictures. She is someone else. She doesn’t even look like the girl on the pictures. She is trying to scam you. Look out! angry
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

Bu sarışın afet ile bugün görüşmüş olmanın hazzı ve heyecanı ile yazıyorum. Son zamanlarda buluştuğum en güzel ve en seksi kızlardan birisiydi, özellikle oraldaki becerilerine bayıldım, dilini çok iyi kullanıyor ve göz teması kurarak sizi kışkırtıyor. Soyunduğunda ortaya çıkan bomba göğüsleri ve şaheser popoyu ise tarif edemem, gerçekten harika bir şekli ve dolgunluğu var. Genetik olarak çok güzel bir kız, tecrübesi ile sizi yatakta alıp sürüklüyor, boşaltana kadar hiç durmuyor. Gittiğim, memnun kaldığım bu güzelliğin yanından mithiş mutlu bir şekilde ayrıldım. Her şey çok güzeldi ve dört dörtlüktü.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

İkizlerle, iki kızla unutulmaz anlar yaşadım. Kızlar gerçekten çıtır ve çok seksi bir saat boyunca hangisi ile beraber olsam diye şaşırmadım değil wink bir süre onunla bir süre öbürüyle, ikisi üst üste, ben arada yani artık hangi fantezi varsa hepsini doya doya yaşadık. Kızlar benim yanımda çok rahatlardı özellikle ikili sakso çok hoşuma gitti daha önce böyle bir şey ne gördüm ne de yaşadım diyebilirim.
  • 26-01-2022
  • ANYA
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Sexy
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

Reismleri %100 gerçek ve çok tatlı, çok güzel bir kız. Sarı saçlar çok yakışıyor, bebeksi tenine dokunduğunuz anda sizi kışkırtıyor ve yatakta resmen sınır tanımıyor. Ankara'nın bu soğuk ve karlı havasında içimi ısıtan ve bana unutulmaz anlar yaşatan Anya'yı sizlere tarif etmem imkansız çünkü ancak yaşanarak anlaşılabilir. Güzel, seksi ve yatakta çok istekli bir kızla geçirdiğim bir saatin ardından yüzümde nahoş bir gülümseme ile hotelden ayrıldım. Tekrar bu güzelliği yaşamanın hayaliyle.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-01-2022

Dolgun dudaklarını ve göğüslerini gördüğüm ilk anda dedim ki doğru yerde, doğru kızlayım ve hemen girdim odasına, kendimi ona teslim ettim. Beni soyması, duşta eşlik etmesi ve sonrasında da memnun olmam için her şeyi yapması çok güzeldi. Ödediğim ücrete sonuna kadar değdi ve harcadığım her saniye, her dakika çok özeldi, şimdiden bir sonraki buluşmanın hayaliyle yaşıyorum ve o eşsiz anları tekrar tatmak istiyorum. Yaşattığı tüm güzellikler için Oksana'ya da teşekkür ediyorum. Kendine iyi bak tatlım love
  • 26-01-2022
  • April
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9 / 10
  • Samoa
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
24-01-2022

Ağır çek kürekleri Aprilim
Varmasın kıyıya sandalım
Başıma ne işler açtın aşkım
Bu gönül kıyıya varmak istermi
Merhaba arkadaşlar, bir hafta önce April’in profilini görünce “New Baby ajansı uzun boylu, manken gibi eskort kızları bulmakta usta. Bize de bu güzelliği ziyaret etmek düşer!” demiştim yazdığım comment’de. Sözümü tuttum, April hanımı ziyaret ettim ama şaşırdım! Bu kadar güzel ve fit bir kıza bir haftadır niye kimse review yazmamış? Maddi durumum elverse daha önceden yapardım mayın eşekliğini ya neyse!
Biz gelelim Afet-i Devran April hanımefendiye! Ankara çok soğuk ama sanat eseri manken kız sıcacık. Uzun boylu, genç bir Rus kızı April. Slim fit, sülün endam, kuğu boyun, upuzun bacaklar, ince bel , lüle lüle saçlar, B size formda göğüsler. Daha ne diyeyim, nefis bir hatun April! Zarif kız maddi sıkıntıdan geçici olarak başlamış bu işe. Bu yolun yolcusu değil! Bir daha denk gelir mi, sanmam! Bu nedenle kaçırmayın derim yavruyu. Sağolsun NewBaby ajansı gerçekten de NewBaby April’i başkentimize getirmiş.
Çok candan sevişti benimle April. Ben gene upuzun tek shot yaparken o iki kere orgazm oldu. Mükemmel bir GFE örneği ama serte gelmez. Kibar yaklaşımım sayesinde bana ısındı hemen ve güle oynaya doyasıya seviştik. Çok teşekkür ederim sevgili April! Unutulmaz bir mutluluk yaşattın bana. Sen unutulacak kadın mısın? Bu arada buluşmayı titizlikle ayarlayan New Baby ajansına da teşekkür ederim.
Ma belle April! Probably one of the nicest women I have ever met in my life. She is truly a gem that has not been discovered yet. She is tall and charming like a perfect bikini model. She really aims to please you during the session. What you see on her pictures is what you get: perfect slim fit (not skinny) blond beauty with long legs.
The girl you see on the photos will open you the door with smile and warm hug. As if we were a couple and I just came home from work. Miss April is beautiful, intelligent and skilled. I wish I had such a GFE with my girlfriends! The moments we talked, I was overtaken by her warm personality and her dazzling smile. She has good company that you can relax and enjoy your life, but be careful though when you leave that room, you will start to miss the time you spent with her.
Please be kind to her and treat her as if she is your lady because that is what she deserves. Miss April is a once in a lifetime opportunity to be with a true natural beauty. It was also a very nice sexual experience with her. The sex in multiple positions was both sensual and firm. I enjoyed every minute of my stay and I will definitely see her again when I have time and money. Treat her well and reap the rewards. Thank you very much for making my time enjoyable and remarkable dear April, my sweet Russian princess….love
Escort Answer:
We always bring good girls and everybody happy but i dont know why nobody make review.thank u for writing
  • 26-01-2022
  • Anna
  • Thessaloniki
  • 8.5 / 10
  • 7 / 10
  • 8.5 / 10
  • thrfou
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
25-01-2022

Very cute and gentle , perfect body , beautiful face .. the kind of woman i would like to have with me for all the occasions , in my opinion maybe she is more for gfe experience , and for average sex situations , because thats who she is and i respect that . She is professional and treats you well . * She doesn't do cim and blowjob is not her strongest point , no offence anna.. Despite this i like her v.much
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-01-2022

Polina is a beautiful sexy lady, elegant and with excellent attitude. Her body is just out of this world, perfect body and amazing breast. She loves what she does and she doing this with a lot of passion. I enjoyed every moment with her. A lovely and awesome experience, that really makes me happy that I choose her. Highly recommended, don't miss this beauty, trust me! I'm looking forward to book her for more time next time. love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-01-2022

Selamlar Romali dostlarım,

Kiz muhteşem harika vakit gecirdim girer girmez yatırdı beni yere emciklemeye başladı... SIzi gidi oçler. Cholhan1345 bu hesap sahtedir arkadaslar. Bu ajanstan uzak durun. Sahte foto sahte yorum hersey vardır. Asagida copy paste yapdiklari yorum benim lorene yaptıgım yorum. Gerizekalilar pride yazmisim oraya siz ne mal bir ajanssınız. Yavsaklar sizi. Bu yorumu muhtemelen sildiricekler. Tekrar yazıcam. Uzak durun bu ajanstan

Nice girl great service best agent
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
20-01-2022

Merhaba

Poenlopp hesabı uçtuğu için bu yeni nick ile yazıyorum.

Elina ülkemize sık sık gelen kızlardan. Daha önceleri resimlerini gizlemiyordu ama fikri değişmiş simdi resimlerde yüzü görünmüyor ama ajans dan isteyince gercek resimleri atıyor.

Bu son gelişinde şansa yine ilk ben oldum müşterisi. valizini daha açmamıştı.
Elina'ya gelince çok genc , güzel ve çıtır gerçekten. Ten esmer ile kumral arası memeler B ile C arasında çok tatlı ve diri. Poposuda güzel doggy da manzara süper. Servislere gelince Bj ıslak ve tatminkar. Genel anlamda tatlı güleryüzlü.
Ben mutlu ayrıldım yanından.
Tekrar gidilir mi?
Ben yine giderim hatta devamlı gidilecek kadar iyi.
Birde arkasında böyle güvenilir ajans olursa bence kaçmaz.


Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
25-01-2022

Gerçek bir kız arkadaş gibi oturup konuşabileceğiniz eğlenceli ve zarif birisi. İşini severek yapıyor, durumun atmosferine giriyor sürekli zamanı kontrol etmiyor. Lafın kısası bir daha görüşür müsün diye sorarsanız kesinlikle evet derim :)

She is a fun and elegant person you can sit and talk to like a real girlfriend. She enjoys her job, gets into the mood, and is not a timekeeper. In short, if you asked me to whether you would see her again, I would definitely say yes :)
  • 25-01-2022
  • ALYA
  • Thessaloniki
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • jaguar72
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
25-01-2022

Second meeting with the incredible girl .. my heart is still pounding fast, I'm still red, still sweaty ... feelings I had a long time to feel..it will make me unable to go with another woman ...loveam
Escort Answer:
I love you❤️❤️❤️
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
20-01-2022

Kadına deniz gibi saygı gösterilmelidir. Kesinlikle ödediğinizin karşılığını alacaksınız. Görüşmemiz keyifli geçti.

Hem pride'la hem de independent calisiyor. Yuz güzel, sarisin mavi gozler. Vücut seksi fit, kilo almamış sari ic camasirli foto vücut birebir ayni. Göğüsler b naturel ve diri. Istekli sevişiyor. Pozisyon zenginliği var. Güler yüzlü. Blowjob çok basarili. Klasik cim fiseklemeden bırakmadım. Ağzına bosalinca hemen tuvalete koşmayanlardan. Devam ediyor bir sure daha bj. Overall suan en safe gidilebileceklerden.

Muhtemelen sık sık ziyaret edeceğim. O buradayken sitedeki diğer ilanlara bakmaya gerek yok. tekrar görüşürüz güzel kız am
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
22-01-2022

Ajans inanılmaz hızlı dakik ayrıca güven veriyor. Bu ikinci randevum her ikisinde ajans için puanım ilkinde 9/10 2. Seferde 10/10 olarak veriyorum.

Hızlıca duş sonrası hemen ayakta öpüşmeye başladık. Dilini bir ressamın fırçası gibi kullanıyordu. Muazzam bir iştah ve tutku ile öpüşürken bir anda başını aletimde buldum.

İnanılmaz sert ve muhteşem bir saksosu var. Heryerimi yaladı. Bj muhteşem.
Öpüşme 9/10 sakso 10/10 olarak puanlıyorum.

Sakso sonrası istediğim pozisyonu sordu kendisine bıraktım ve ata biner gibi çıktı üstüme. Bir yılan gibi kıvrandı fazla dayanamadım ve yanardağ patladı.

Küçük bir ara verelim dedik. O sıra bana sarıldı başını göğsüme koydu ve bana ara ara dokundu.ve hiç vakit geçirmeden tekrar başladık aynı iştah ve hız ile devam ettik. Benim için muhteşem bir deneyimdi.

Eğer siz ona sıcak kanlı güler yüzlü olursanız o daha fazlasını size sex olaral geri verecektir.

Sex puanım 10/10 olarak puanlıyorum. Bir daha gider miyim ? Kesinlikle evet ama amacım diğer kadınlarlada beraber olmak.love

Direct review of escort services in Belgium


© 2015 6guide.be, All escorts were 18 or older at the time of depiction.